Game of Thrones është një nga seritë më të famshme në botë, dhe padyshim seria më e shikuar e më e piratizuar

Game of Thrones është një nga seritë më të famshme në botë, dhe padyshim seria më e shikuar e më e piratizuar

Sezoni i shtatë ka përfunduar, e sezoni i ardhshëm e i fundit nuk do të shfaqet deri në vitin 2018, ndoshta edhe 2019, andaj shumë seri tjera që rrjedhin nga Game of Thrones janë duke u punuar.

Shumë nga këto ide që veç janë në punim asnjëherë nuk do të shfaqen, mirëpo njerëzit janë shumë kreativ, marrë shembull një trailer të punuar nga fansat, ku shihet Westeros në një kohë moderne, ku një Lannister është kryeministër, e Stark-ët shfaqen si rebelë, shkruan rtv21.tv.

Traileri duket i mahnitshëm, dhe do të mund të ishte një seri vërtetë e veçantë, shikoni pamjet më poshtë:

/21Media