Gashi: Ne nuk jemi duke marr paga

Gashi: Ne nuk jemi duke marr paga

Punëtorët teknik të Universitetit të Prishtinës kanë protestuar sërish para Rektoratit, duke kërkuar rritje të pagës. Kërkojnë që paga e tyre të bëhet 350 euro dhe t’u paguhet stazhi i punës. Nëse këto kërkesa nuk plotësohent punëtorët teknik paralajmërojnë se do të futen në grevë të përgjithshme./21Media