Haxhiu: Gjatë sesionin pranveror është përmbushur vetëm 20% e axhendës.-Demhasaj: Sesioni ka qenë i dobët për mungesë të numrave

Haxhiu: Gjatë sesionin pranveror është përmbushur vetëm 20% e axhendës.-Demhasaj: Sesioni ka qenë i dobët për mungesë të numrave

Monitoruesit e Kuvendit të Kosovës adresojnë një mori kritikash dhe vërejtjesh për agjendën legjislative të vitit cila 2019, e gjatë gjatë sesionit pranveror është përmbushur vetëm 20 për qind.  Mes tjerash, ata kanë vënë në pah numrin e vogël të seancave plenare dhe mungesën e kuorumit.