Bashkëpunimi AKB- ATK.-Murtezi: ATK do të jetë afër bizneseve

Bashkëpunimi AKB- ATK.-Murtezi: ATK do të jetë afër bizneseve

Këtë vit ka pasur rreth 12 % rritje të të hyrave në krahasim më vitin e kaluar. Këtë e ka bërë të ditur drejtori i Administratës  Tatimore të Kosovës Ilir Murtezi në takim me Kryetarin e Aleancës Kosovare të Bizneseve, Agim Shahini. Pas takimit është thënë se AKB dhe ATK do të vazhdojnë të jenë në shërbim të biznesit dhe prodhuesit vendor./21Media