OAK kërkon ndryshimin e udhëzimeve administrative

OAK kërkon ndryshimin e udhëzimeve administrative

Oda e Afarizmit të Kosovës ka organizuar sot një konferencë për media lidhur me udhëzimet administrative, të cilat janë në mospërputhje me Ligjin për Minierat dhe Mineralet, dhe po e pengojnë zhvillimin e bizneseve të këtij sektori./21Media