Ansambli “Shota”  bëhet me drejtor

Ansambli “Shota”  bëhet me drejtor

Shefqet Gjocaj është rizgjedhur për herë të dytë në krye të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota”. Prioritetet e tij për mandatin e tij të dytë udhëheqës në këtë institucion tha se janë ndryshimi i statusit të Ansamblit, krijimi i Akademisë së të rinjve në “Shotë”, afrimi i audiencës së re, ripërtërija e ansamblit dhe si krijimi i arkivit të këtij institucioni./21Media