Poezi dhe kompnime në nj vend

Loading...

Poezi dhe kompnime në nj vend

Poezi dhe komponime të krijuara nga profesori Shefqet Hoxha janë përmbledhur në një libër. “Tingujt e zemrës sime” është vepra që u vlerësua lart në promovimin e tij./21Media