Dizajne mjaft interesante

Dizajne mjaft interesante

Dizajni origjinal dhe i mrekullueshëm i rrugëve është si përbërja që mund të transformojë një vajzë të zakonshme në një yll të ndritshëm.

Ndalesa e autobusëve, dritaret e dyqaneve dhe rrugët e këmbësorëve që janë zbukuruar me shkëlqim dhe më e rëndësishmja me kreativitet janë të sigurt për të përmirësuar disponimin e njerëzve.

Disa prej tyre janë gjithashtu me të vërtetë të dobishme.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj të dizajnit urban që ju ndoshta patjetër do të dëshironi t’i kopjoni në qytetin tuaj. Po të ishte aq e lehtë!/21Media

Reklama e pezullimit të automjeteve: gropa të rreme në një rrugë në Kanada