Qëndrimi ynë ndikohet drejtpërdrejt nga gjendja e shtyllës kurrizore

Qëndrimi ynë ndikohet drejtpërdrejt nga gjendja e shtyllës kurrizore

Lëvizshmëria e shpinës në një person të shëndetshëm është unik! Mund të kthehet në të gjithë gjatësinë e tij deri në 180 gradë në çdo drejtim – dhe aftësi të tilla janë absolutisht të pavarura nga mosha.

Prandaj, në mënyrë që të keni një sjellje të vërtetë mbretërore, ju duhet të dini se si të kryehen ushtrimet, që synojnë shtrirjen e shtyllës kurrizore.

Më poshtë ju sjellim disa imazhe që tregojnë se si duhet të qëndroni, si dhe mund të ju ndihmojnë ato të arrini qëndrimin mbretëror./21Media

Cila është sjellja e duhur?

Pema e përkuljes

Balancimi

Dërrasë dinamike

Qëndrimi në palestër