Ministrat Ismaili e Spahn nënshkruan marrëveshje bashkëpunim në fushën e shëndetësisë

Ministrat Ismaili e Spahn nënshkruan marrëveshje bashkëpunim në fushën e shëndetësisë

Pikat kryesore mbi të cilat do të orientohet bashkëpunimi në mes të dy shteteve do të jenë sigurimi shëndetësor, rritja e kapaciteteve menaxhuese në spitale përmes asistimit të ekspertëve gjermanë dhe kualifikimi i profesionistëve shëndetësorë./21Media