Rukiqi: Grenell e ka vendos fokusin tek rëndësia ekonimike.-Krasniqi: Një marrvëveshje më shumë s’do të na ndihmonte...

Rukiqi: Grenell e ka vendos fokusin tek rëndësia ekonimike.-Krasniqi: Një marrvëveshje më shumë s’do të na ndihmonte…

Deklarata e të dërguarit special të presidentit amerikan Donald Tramp për bisedimet Kosovë – Serbi, ambasadorit Richard Grenell se e mirëpret nismën për “shëngenin ballkanik”, duke përfshirë edhe Kosovën, riaktualizoi këtë çështje.

Por si e komentojnë në Odën Ekonomike të Kosovës dhe në Odën e Afarizmit të Kosovës idenë për “shëngenin ballkanik” në kuptimin e qarkullimit të lirë të mallrave?

/21Media