“Mali i Zi më afër Unionit, por ku është Maqedonia e Veriut?

“Mali i Zi më afër Unionit, por ku është Maqedonia e Veriut?

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, premtoi se që nesër do ta pyesë homologun e tij francez, Makron – pse ka thënë “jo” për start të bisedimeve me Maqedoninë dhe Shqipërinë. Liderët nga Ohri janë unanimë se Shengeni i Vogël nuk është kërcenim për BE-në.Raport i TV21 nga Shkupi./21Media