Nuk është faji ynë, por i yjeve

Nuk është faji ynë, por i yjeve

Gënjeshtrat janë pjesë e pandashme e jetës së njeriut. Nuk ka rëndësi nëse janë të bardha apo të zeza, gënjeshtrat janë gënjeshtra, dhe sa më pak të thuhen aq më mirë do të ishte.

Mirëpo shenjat e mëposhtme jo vetëm që gënjejnë, por sipas tjeve ato ndonjëherë përhumben në atë që thonë sa përfundojnë duke i besuar vetë.

Të lindurit në shenjën e Binjakëve janë gënjeshtarë të tmerrshëm dhe as vetë ata nuk habiten nga kjo renditje. Kjo është edhe arsyeja përse njerëzit që janë në marrëdhënie punë apo shoqërie me ta, detyrohen gjithmonë ‘’t’i testojnë’’ paraprakisht për të mësuar nëse kanë thënë apo jo të vërtetën. Ndonjëherë Binjakët, sipas Living, gënjejnë sepse janë të pakënaqur me realitetin e tyre.

Edhe pse jo në nivelin e Binjakëve  për gënjeshtra, kur vjen puna te manipulimi, edhe Akrepi janë profesionistë të lindur. Të gjithë e dinë që të lindurit në shenjën e Akrepit janë gënjeshtarë kronikë, dhe në shumicën e rasteve gënjejnë edhe kot.

Pak e pabesueshme se si Peshqit, një shenjë aq emocionale mund të jetë pjesë e kësaj liste, megjithatë ndodh edhe kështu. Ata e marrin gjithmonë atë që kërkojnë dhe gjejnë mënyra nga më të ndryshmet për t’ia dalë, mes tyre edhe gënjeshtrat.

Peshqit e dinë shumë mirë çfarë gënjeshtrash të thonë, dhe si t’i thonë.