Reagon “Ec ma ndryshe”

Loading...

 Reagon “Ec ma ndryshe”

Edhe kronika në vazhdim vie nga Prizreni. Organizata “Ec ma ndryshe”, për shumë kohë ka ngritur zërin ndaj institucioneve duke kërkuar më shumë kujdes dhe mbrojtje për trashëgiminë kulturore. Sot, kjo OJQ, ka realizuar një performancë publike të titulluar “Shenjëzimi dhe reklamimi kaotik në Qendrën Historike të Prizrenit”./21Media