Thaçi: Rrugëtimi dhe fati i Institutit të Historisë ishte rrugëtim i vet Kosovës

Thaçi: Rrugëtimi dhe fati i Institutit të Historisë ishte rrugëtim i vet Kosovës

U shënua 50 vjetori i Institutit të Historisë së Kosovës “Ali Hadri” në Prishtinë. Ndër personalitete të shumta i pranishëm në këtë ngjarje ishte edhe presidenti, Hashim Thaçi, i cili tha se rrugëtimi dhe fati i Institutit të Historisë “Ali Hadri” ishte rrugëtim i vet Kosovës./21Media