Muzeu Kombëtar i Kosovës organizoi aktivitete për fëmijët

Muzeu Kombëtar i Kosovës organizoi aktivitete për fëmijët

18 prilli është caktuar që të jetë Dita Ndërkombëtare për Monumente dhe Lokalitete që nga viti 1983. Kjo datë, tashmë tradicionalisht shënohet edhe nga Muzeu Kombëtar i Kosovës, i cili edhe këtë vit ka mbajtur aktivitete të ndryshme për ngritjen e vetëdijes te fëmijët për mbrojtjen e Trashëgimisë Kulturore./21Media