Kosova pa të dhëna të sakta të personave të prekur nga sëmundja

Kosova pa të dhëna të sakta të personave të prekur nga sëmundja

Dita ndërkombëtare e epilepsisë,e cila organizohet për herë të 6 në Kosovë, u shënua më aktivitete të ndryshme, të cilat kanë për qëllim senzibilizimin e popullatës për përmirësimin e tretmanit dhe kujdesit ndaj kësaj sëmundjes./21Media