Pastrohet deponia, mbillen fidane në “Fushën e Pajtimit”                                                                            

Pastrohet deponia, mbillen fidane në “Fushën e Pajtimit”                                                                            

Në ditën ndërkombëtare të tokës organizata “Let’s Do It Kosova” dhe Komuna e Prishtinës, së bashku me “Miqtë e Tokës” organizuan aksion pastrimi dhe mbollën fidane në lagjen “Fusha e Pajtimit” në Prishtinë, si dhe në disa pjesë të tjera të kryeqytetit. Dita e tokës u shënua edhe ne qytete të tjera të Kosovës më aktivitete të ndryshme./21Media