Hapet ekspozita e fotografive dhe dokumenteve.

Hapet ekspozita e fotografive dhe dokumenteve.

Nën patronatin e kryeministrit Ramush Haradinaj, sot me rastin e Ditës Ndërkombëtare kundër Fashizmit dhe Antisemetizmit, do të hapet ekspozita e fotografive dhe dokumenteve.

Po ashtu do të do të promovohet edhe libri “Rrugëtimi-Journey”, i autorëve Skender Asani dhe Albert Rama në bibliotekën Kombëtare të Kosovës,  me fillim nga ora 11:00