Filmi shfaqet në kuadër të PriFest-it

Filmi shfaqet në kuadër të PriFest-it

Qendra Kinematografike e Kosovës njofton se sonte do të shfaqet filmi ”Tri Dritare dhe një Varje” nga regjisori, Isa Qosja.

Filmi është pjesë e shfaqjeve speciale në kuadër të festivalit PriFest.

Ai do të shfaqet në Pllato te Sheshi ”Zahir Pajaziti”, në kryeqytet duke filluar  nga ora 22:30./21Media