Nuk janë saktësisht ato që shihni

Nuk janë saktësisht ato që shihni

A ju ka ndodhur të shihni shpesh imazhe nga më të ndryshmet në objekte të rastësishme? E shihni disa herë, por prapë ju duket e njëjtë?

Edhe pse duken si të vërteta, ato mund të jenë vetëm iluzione optike.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi, në të cilat gjërat e zakonshme fshehin diçka tjetër./21Media

Dhe ky djalë i vogël është i dashur nga të gjithë

Asnjë mosrespektim ndaj Woody Harrelson

Jack Nicholson ka kaluar krizën e tij, por buzëqeshja e tij është ende e njëjtë

A ju kujtohet kjo skenë filmike? Dikush thjesht nuk mund ta marrë me mend

Ku tjetër do ta shihni peshkaqenin, nëse nuk është në Antelope Canyon?

Jo siç duket në shikim të parë