Skulpturë në tavan

Loading...

Skulpturë në tavan

Australia është e njohur për kafshë të egra të çuditshme dhe gjarpërinjtë helmues, por asgjë nga arkitektura përveç Shtëpisë së Operës. Ky instalim i ri dëshiron të vendos kontinentin / shtetin në librat e ndërtesës surrealiste të fotografëve më të udhëtuar.

Instalimi i stacionit të Wynyard në Sidnei i cili duket sikur u prish nga një “atak” në zemër të kryeqytetit komercial të Australisë po pushton zemrat e qytetarëve të Sidneit dhe vizitorëve të qytetit, transmeton rtv21.tv.

I titulluar “Interloop” dhe peshon më shumë se 5 ton, kjo skulpturë e tavanit është bërë nga pjesët e shkallëve të vjetra prej druri, para se të hiqet për të bërë rrugën për zëvendësimin më modern.

Ky projekt është bërë nga Universiteti i Sidneit, profesor i arkitekturës Chris Fox, supozohet të përfaqësojë një ndërveprim midis të reja dhe të vjetra./21Media