Gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 21 aksidente

Gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 21 aksidente

Mbi 1.000 gjoba janë shqiptuar nga Policia e Trafikut gjatë 24 orëve të fundit.

Për shkelje të ndryshme të rregullave të komunikacionit, Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar gjithsej 1.097 tiketa.

Në raportin e Policisë thuhet se gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 21 aksidente trafiku me të lënduar dhe 31 pa të lënduar, ndërsa nuk ka pasur aksidente me fatalitet./kallxo.com