Shkolla shpërblehet edhe me para

Shkolla shpërblehet edhe me para

Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë është shpallur si shkolla më e mirë në Kosovë, në kuadër të Programit Nacional për Rininë.

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti, ia dorëzoi çmimin dhe shpërblimin në vlerë 10 mijë euro drejtorit të shkollës, Kastriot Sada.

Nga ana e tij, Sada falënderoi nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës “Prenk Jakova” për punën me shumë përkushtim./21Media