Aktivitetet të përbashkëta të shkollave nga Kosova dhe Shqipëria

Aktivitetet të përbashkëta të shkollave nga Kosova dhe Shqipëria

Sivjet shënohet viti i 550-të i vdekjes së heroit kombëtarë Gjergj Kastrioti, Skënderbeu. Ky vit edhe është shpallur, viti mbarëkombëtar i Skënderbeut. Me këtë rast, shkolla, “Elena Gjika” shfaqi një program kulturo artistik kushtuar heroizmit të Skënderbeut dhe bashkëpunimit të tyre me shkollat e Shqipërisë./21Media