Programi ka për qëllim t’ju ofroj nxënësve shkathtësi në mendim kritik dhe kodim

Programi ka për qëllim t’ju ofroj nxënësve shkathtësi në mendim kritik dhe kodim

Sot u lansua programi “ Shkollat e shekullit 21 në Ballkanin Perëndimor”, pjese e të cilit është edhe Kosova. Ky program i cili do të zgjas tri vjet ka për qëllim t’ju ofroj nxënësve shkathtësi në mendim kritik, zgjidhjen e problemeve dhe kodim./21Media