Pupovci: Kjo mungesë vjen nga rritja e interesimit për studime.-Qehaja: Problemi qëndron se këta pedagogë janë jo të mirë

Pupovci: Kjo mungesë vjen nga rritja e interesimit për studime.-Qehaja: Problemi qëndron se këta pedagogë janë jo të mirë

Universitetet publike dhe kolegjet private në Kosovë kanë mungesë të kuadrove akademike si numër, por edhe si cilësi, vlerësojnë njohës të arsimit.

Në Universitetin e Prishtinës një mësimdhënës është për 43 studentë, ndërsa në universitetet e tjera dhe në kolegjet private gjendja është edhe më keq./21Media