Bajrami i thotë Ahmetit: Vrasja është vepër profesionistësh

Bajrami i thotë Ahmetit: Vrasja është vepër profesionistësh

Me leximin e SMS porosive dhe transkriptave, vazhdoi seanca gjyqësore për rastin Monstra. Në materialet e lexuara, janë edhe mesazhet në mes ish-ministrit të atëhershëm të Punëve të Brendshme Xhelal Bajrami dhe liderit të BDI-së Ali Ahmetit. Sipas Bajramit vrasja është kryer profesionistë.Kronikëe TV21 nga Shkupi./21Media