Disa rrugë të ngarkuara nga punimet

Disa rrugë të ngarkuara nga punimet

Këto ditë në Kosovë po arrijnë mërgimtarët, por rrugët janë të ngarkuara me punimet që po zhvillohen. Nga Merdarja tollovi në Gllamnik ku po zgjerohet rruga. Edhe në drejtim të Gjilanit dhe Mitrovicës ngarkesë. Aktualisht, në proces të ndërtimit është autostrada, “Arbën Xhaferi”, që lidh Kosovën me Maqedoninë dhe ndërtimi i autostradës Prishtinë – Gjilan – Konçul. Edhe transporti ajror dhe hekurudhor po ec mirë. E në lidhje me këto për RTV21, ka folur ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj./21Media