Shpat Kasapi dhe Luan Krasniqi drekojnë bashkë

Shpat Kasapi dhe Luan Krasniqi drekojnë bashkë

Këngëtari Shpat Kasapi, ka ndarë një fotografi me ndjekësit e tij në Instagram. E veçanta e kësaj është se ai shfaqet me kapmionin e boksit Luan Krasniqi. Nga ajo se çfarë ka shkruar Shpati kuptojmë se ata kanë drekuar së bashku. “Ishte kenaqsi krenohem me ty…” ka përfunduar Shpati.

Ndërkohë që edhe fansat i kanë komplimentuar ata për fotografinë./21Media

Shpat Kaspai, Luan Krasniqi