Ja rezultatet

Loading...

Ja rezultatet

Para disa javëve një djalë 21 vjeçar shpenzoi 30 mijë dollarë vetëm të duket si David Beckahm. Rezultatet e kësaj përpjekje janë bërë virale dhe në një farë mënyre janë pozitive.

Jack Jonson hyri në këtë lojë të “çmendur “ pasi ishte fans i flaktë i familjes Bechkham. Ndonëse nuk ka punuar për t’ siguruar paratë e operacioneve, ai i ka siguruar në një formë tjetër. Jack shoqëronte zonjat në darka e në ndenja dhe për këtë paguhej, përcjell rtv21.tv.

Jack Jonson para operacioneve

Dhe momenti i trishtuar i kësaj çështjeje erdhi kur Beckham zbuloi se pas operacioneve ai nuk dukej si David Beckham. Por në qoftë se keni menduar se kjo do ta dekurajojë atë, ju keni gabuar, pasi ai siguroi se do të kalojë nëpër ndryshime të reja që të duken si biri i ish-futbollistit, Brooklyn.

Jack Jonson pas operacioneve

Ai është i ndikuar dhe ka obsesion familjen Beckham andaj  nuk do të ishte çudi nëse ai do të dëshironte të bëhej si Viktoria Beckham./21Media