Filmi do shfaqet në Cineplex për dy javë!

Filmi do shfaqet në Cineplex për dy javë!

Në kinemanë “Cineplex” sonte jepet premiera e filmit ‘’Shpija e Agës’’ i regjisores Lindita Zeqiri. Pas premierës për gazetarë në Kosovë, në një konferencë për medie regjisorja, aktorët dhe producentët e filmit folën për ketë projekt i cili që nga prezantimi në festivalin e filmit Karlov Vivari, pati jehonën të madhe jo vetëm në Kosovë./21Media