Kur idetë e njerëzve kalojnë kufijtë

Kur idetë e njerëzve kalojnë kufijtë

Shpikjet që janë bërë gjatë këtyre dekadave të fundit janë mjaft të avancuara dhe sofistikuara.

Por, në fotografitë më poshtë, shfaqen disa shpikje të njerëzve të thjeshtë, që do ju bëjnë për të qeshur.

Disa nga këto shpikje nga mendja e njerëzve ju duken interesante dhe disa prej juve do t’i provonit edhe veç për kuriozitet.

A e keni menduar ndonjëherë se specin mun ta ktheni në filxhan, apo edhe sfungjerin e enëve ta përdoreni si fshirëse xhamash për makinën e juaj.

Më poshtë ju sjellim disa nga idetë më interesante që keni parë ndonjëherë./ 21Media