Kur kreativiteti i dizajnerëve kalon kufijtë

Kur kreativiteti i dizajnerëve kalon kufijtë

Jemi të rrethuar nga shumë gjëra të çuditshme të cilat duke iu falënderuar kreativitetit të dizajnerëve asnjëherë nuk përfundojnë. Këto gjëra na bëjnë të qeshim dhe të mendojmë gjëra nga më të ndryshmet në mendjen tonë.

Do të ju sjellim disa nga idetë më qesharake dhe më të habitshme që keni parë ndonjëherë, transmeton rtv21.tv