Stilistët që menduan për komoditetin e grave dhe fituan një milion falënderime

Stilistët që menduan për komoditetin e grave dhe fituan një milion falënderime

Inteligjenca artificiale, robotët në shtëpi dhe telefonat inteligjentë u krijuan për të bërë më të lehtë jetën tonë.

Sidoqoftë, ka gjëra të një shkalle më të vogël, por jo më pak të kërkuara dhe të domosdoshme në jetën e përditshme të grave.

Kështu që, kur dizajnerët zgjidhin një problem të caktuar të bukurisë ose rehatisë së grave, ato janë të gatshme ta falënderojnë atë dizajner përgjithmonë.

Më poshtë ju sjellim disa dizajne interesante, të marra nga bright side, për të cilat qindra gra sot janë mirënjohëse./21Media