Sipas Thaçit, (AFET)  e konsideron të mundur korrigjimin e kufirit në mes të Kosovës dhe Serbis

Sipas Thaçit, (AFET)  e konsideron të mundur korrigjimin e kufirit në mes të Kosovës dhe Serbis

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi u shpreh se Komiteti i Punëve të Jashtme i Parlamentit Evropian (AFET) ka miratuar dje draft-rezolutën për Kosovën dhe shtetet e tjera të Ballkanit Perëndimor.

Sipas Presidentit, ky komitet e konsideron të mundur korrigjimin e kufirit në mes të Kosovës dhe Serbisë, si zgjidhje kompromisi.

“Shpresoj se miratimi i kësaj draft-rezolute do t’i ndihmojë të gjithë në Kosovë, pra institucionet dhe partitë politike, që ta kuptojnë se cili opsion mund ta bëjë të mundur arritjen e marrëveshjes përfundimtare”, bëhet e ditur në një pjesë të postimit të Thaçit.