Gjinovci: Rektorati të krijojë një komision ndërkombëtar për të hetuar avancimin e profesorëve

Gjinovci: Rektorati të krijojë një komision ndërkombëtar për të hetuar avancimin e profesorëve

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim dhe AdMovere paraqitën 16 rastet e plagjiaturave me emra konkret dhe 8 raste të profesorëve të rregullt duke zbuluar edhe emrat e tyre. Kërkuan që Rektorati të krijojë një komision ndërkombëtar për të hetuar avancimin e profesorëve./21Media