Rama takon drejtues të institucioneve të larta

Rama takon drejtues të institucioneve të larta

Kryeministri Edi Rama, kërkoi sot nga drejtuesit e Ministrisë së Mbrojtjes, asaj të Brendshme, Emergjencave Civile, Rezervës së Shtetit si dhe nga të gjithë prefektët e vendit që të mobilziohen për të sanuar pasojat e tërmetit të djeshëm.