Rukiqi: Ka skepticizëm për të investuar në Kosovë, shkak vështirësitë juridike.-Abrashi: Kosova do ti ketë pikat ekonomike të lidhura me rrugë nëpër rajon

Rukiqi: Ka skepticizëm për të investuar në Kosovë, shkak vështirësitë juridike.-Abrashi: Kosova do ti ketë pikat ekonomike të lidhura me rrugë nëpër rajon

Oda Ekonomike e Kosovës ka publikuar rezultatet e studimit ku identifikohen barrierat kryesore që pengojnë mbarëvajtjen e kompanive kosovare. Kryetari i OEK-ut, Berat Rukiqi, tha se ekonomia e Kosovës ka rritje stabile, por sipas tij, kjo rritje nuk është rezultat i elementeve të qëndrueshme pasi vjen më shumë nga remitencat dhe sektori publik./21Media