Ismajli: Në këto dy vite sektori i shëndetësisë ka bërë mrekulli.-Sejdiu: Kemi arritur që të shpëtojmë shumë jetë përmes trajtimit të infarkiti

Ismajli: Në këto dy vite sektori i shëndetësisë ka bërë mrekulli.-Sejdiu: Kemi arritur që të shpëtojmë shumë jetë përmes trajtimit të infarkiti

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës gjatë këtij viti ka ofruar shërbime shëndetësore më cilësore krahasuar me vitin 2018. Gjatë këtij viti klinikat e QKUK-së, janë pajisur me pajisjet e nevojshme që ndikojnë në modernizimin e shërbimeve mjekësore u tha me rastin e prezantimit të raportit të punës për vitin 2019.(E pergaditi- Albulena Nuha )./21Media