Ide gjeniale

Ide gjeniale

Çdo ditë njerëzit shpikin qindra gjëra të reja që e bëjnë planetin tonë një vend të rehatshëm për të jetuar.

Për gjërat që shpikin, disa njerëz mbase meritojnë një çmim të veçantë për idetë e tyre.

Ata përmirësojnë shërbimet dhe krijojnë pajisje që kursejnë shumë kohë dhe gjëra e bëjnë jetën më të mirë.

Më poshtë ju sjellim disa gjëra dhe ide interesante që mund të përdoren kudo./21Media

“Seti im i ri erdhi me një xhep të vogël”

Ky set ju lejon të lëkundeni me fëmijën tuaj dhe jo vetëm t’i shtyni ata

Njerëzit me aftësi të kufizuara mund të shijojnë edhe detin

Një kontroll i presionit të gjakut në një stacion gazi

Ky restorant përdor tubacione konkrete të kanalizimit për tapiceri në natyrë

Një lëkundëse për fëmijët me nevoja të veçanta

Kështu bretkosat nuk do të bllokohen në burime