Në Obiliq u bë përurimi i shtatores së heroit kombëtar, Xhavit Haziri.

Në Obiliq u bë përurimi i shtatores së heroit kombëtar, Xhavit Haziri.

Pjesëmarrësit në këtë ceremoni e vlerësuan lartë figurën dhe veprën e heroit Haziri,  për çlirimin e vendit./21Media