Suksesi financiar-kursimi

Suksesi financiar-kursimi

Autori Ukë Osa sot në në programin e mëngjesit “Për Ditë të Mbarë” ka promovuar librin “Shtegu drejt potencialit të pakufishëm”.

Ky libër është i natyrës psikologjike që flet për zhvillimin e personalitetit, gabimet që janë bërë gjatë zhvillimit dhe si duhet të zhvillohet një personalitet.

Osa gjatë prezantimit të librit përmendi disa pika kyqe se si duhet të investohet dhe të krijohet kultura e të kursyerit./21Media