A do të dëshironit të kishit një dhomë sekrete

A do të dëshironit të kishit një dhomë sekrete

Dhoma të fshehura, dyer të fshehta, zjarre të rreme … E gjithë kjo na jep ndjenjën e magjisë rreth nesh. Por historia konfirmon se kështjellat dhe shtëpitë ishin ndërtuar shpesh me dhoma të fshehta dhe pasazhe në ditët e lashta. Ato u përdorën për fshehjen e thesareve, ikjen, ose kryerjen e aktiviteteve të ndryshme sekrete. Siç tregon artikulli, në ditët e sotme kjo ide duket të jetë aktuale përsëri, përcjell rtv21.tv.

Më poshtë janë të dhëna disa fotografi që dëshmojnë se edhe shtëpitë moderne posedojnë vende të fshehta./21Media