Ishte paraparë për të hënën, por ja kur do të mbahet

Ishte paraparë për të hënën, por ja kur do të mbahet

Kuvendi i Kosovës njofton se mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës, e paraparë të mbahet të hënën, më 15 janar 2018, do të mbahet të mërkurën, më 17 janar, në orën 11:00.

Kështu, Kuvendi i Kosovës nis sesionin e ri edhe me mbledhjen e kryesisë me kryetarët e grupeve parlamentare, ku përveç tjerash do të vendoset edhe për seancën e radhës, në të cilën është paraparë interpelanca e kryeministrit Ramush Haradinaj, sipas kërkesës së Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, për ta informuar Kuvendin në lidhje me gjuajtje me armë nga Dardan Gashi, zëvendëskryeministër dhe ministër i Diasporës dhe Investimeve Strategjike. Edhe pse njëra nga pikat e parapara është shqyrtimi i propozimeve dhe kërkesave, Kuvendi nëpërmjet njoftimit nuk ka sqaruar nëse do të shqyrtojë kërkesën e deputetëve për shfuqizimin e ligjeve që lidhen me Gjykatën Speciale./21Media