Disa prej roleve më të dashura nga publiku

Disa prej roleve më të dashura nga publiku

Personazhet e filmave të animuar janë pjesë e rëndësishme në jetën e fëmijëve dhe të adoleshentëve. Jetoni me emocionet e karaktereve të filmave të preferuar dhe fjalët e tyre kanë ndikim në jetët e juaja. Dhe secili prej jush keni menduar se si do të dukej personazhi juaj i preferuar në jetën reale, transmeton rtv21.tv

Bright Side vendosi të krijoi një kombinim të fotove dhe punës së artit për të kuptuar se si do të dukeshin disa nga personazhet e filmave të animuar në jetën reale./21Media

Mr. Spacely from The Jetsons


 

Merida nga Brave

 

 

Pocahontas nga Pocahontas

 

 

Cruella de Vil nga 101 Dalmatians

 

Gjyshja nga Tweety

 

Scruffy nga Futurama

 

 

Cartman nga South Park