Mjalti është i shkëlqyeshëm për zgjerimin e enëve të gjakut

Loading...

Mjalti është i shkëlqyeshëm për zgjerimin e enëve të gjakut

Shumë njerëz mendojnë se nuk është e mundur që shtypja e gjakut të ulet pa trajtim mjekësor dhe përdorimin e tabletave.

Por, ka disa ushqime që mund të ulin shtypjen e gjakut, pa përdorur ilaçe. Një ndër to është mjalti.

Mjalti është i shkëlqyeshëm për zgjerimin e enëve të gjakut dhe përhapjen e tij. Për ta arritur rezultatin e dëshiruar, mjafton të konsumoni dy lugë të mesme mjaltë, në bark të zbrazët me pak ujë të ngrohtë.