Ymeri: Këtu s’po e hetojmë vetëm ZMobile dhe Telekomin.-Berisha: Ne kemi hapë tregun MVNO për të krijuar më shumë mundësi.-Deliu-Kodra: Vodafone për herën e dytë ka shpërblye përfaqësuesin e njëjtë

Ymeri: Këtu s’po e hetojmë vetëm ZMobile dhe Telekomin.-Berisha: Ne kemi hapë tregun MVNO për të krijuar më shumë mundësi.-Deliu-Kodra: Vodafone për herën e dytë ka shpërblye përfaqësuesin e njëjtë

Në Komisionin Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala në vazhdën e të intervistimit të dëshmitarëve, sot dëshmoi Anton Berisha, ish-kryetar i Bordit të ART-së. Berisha theksoi se hapja e tregut të telekomunikimeve ka qenë synim që prej kur është themeluar ART në vitin 2004./21Media