Kryesisht me diell dhe të ngrohtë, deri në 25 gradë

Kryesisht me diell dhe të ngrohtë, deri në 25 gradë

Në mëngjes, në jug-perëndim të vendit mund të bie një mjegull e lehtë.

Temperatura më e ulët nga tre në 13, më e larta e ditës nga 21 deri në 25.

Temperatura në shumicën e vendeve rreth dhe pak mbi mesataren – nga 20 në 24 gradë.

Kushtet biometeorologjike do të ndikojnë pozitivisht te shumica e pacientëve kronikë.

Kujdes këshillohet nga astmatikët si dhe te njerëzit me probleme kardiake dhe aso mendore./21Media