Ekzistojnë gjashtë shenja që ju tregojnë se keni gurë në veshkë

Ekzistojnë gjashtë shenja që ju tregojnë se keni gurë në veshkë

Dhimbjet dhe faktorë që ndikojnë në urinim jo normal janë shenjat kryesore. Gurët në veshka shkaktojnë dhimbje serioze, për shkak se ngujohen në traktin urinar.

Shenjat të cilat tregojnë se mund të keni gurë në veshka janë:

1. Dhimbje abdominale ose në shpinë

2. Ndryshim i ngjyrës së urinës

3. Urinim i shpeshtë dhe me dhimbje

4. Simptoma të ngjashme me gripin

5. Gjak gjatë urinimit

6. Infeksione në traktin urinar/21Media